Min lilla lur!

Jaaaa! Fick ett sms från tele2 idag om att jag kunde hämta ut min telefon. Fick tack och lov sluta lite tidigare från jobbet så jag gasade hem likt en galning, hämtade kvittot och brummade vidare för att rädda min älsko. Är lite kluven dock, är ju en ny telefon men nu håller jag på att uppdaterar den efter min senaste säkerhetskopia så den blir ju liksom identisk med min gamla. Alltså, inga otrohetskänslor från min sida. Hoppas bara att jag inte hade något nytt inlagt som var jätteviktigt, men men. Känner mig så glad! Trodde dessutom i början att jag skulle få pröjsa för en helt ny telefon men 2500 gick kalaset på och det är väll ändå helt okej eftersom att luren både var gammal och trasig. :D

Formstatus-Vilodag

Inne på andra ordenliga vilodagen. Igår blev det inte ens en morgonpromenad då vädret tyvärr valde att inte visa sig från sin finaste sida. Känner mig ändå riktigt stark efter en bra träning förra veckan, bjuder på två hyfsade formbilder. Det börjar arta sig, sakta men säkert. Laddar inför morgondagens Bodypump som ska köttas, taggad som fan. Det är alltid underbart att komma tillbaka efter vilodagar, fulladdad med energi! 
 
Ligger för i övrigt och nördar Robinson. Bli inte förvånade om ni ser mig där en vacker dag, får adrenalin bara av att tänka på de! Haha.

 

Hejhejhallå

I veckan har jag haft fullt upp med jobb och träning. Har rivit av en del pass på gymmet och samtidigt har jag försökt bli av med en groende förkylning, bra kombo, jag vet!
 
Hade beslutat mig för en lugn helg utan festande, min kropp och själ behövde minst sagt lite återhämtning. Istället har jag njutit av mat och gott sällskap. Igårkväll var jag och redmo på bio och såg snabba cash, den var bra men jag kunde ändå inte låta bli att tycka att den mest kändes som en transportsträcka till den tredje filmen som dom ska göra. Filmen var slut vid halv tolv och då var de nära att vi drog ut men en kö hjälpte oss att fatta det mogna beslutet att åka hem. Haha, känns jävligt bra idag faktiskt.
 
Kom ändå hem rätt sent så jag försökte att sova ordentligt imorse. Sen blev det en morgonpromenad i regnet och nu har jag ätit lite frukost. Senare idag blir det en sväng till gymmet och köra Bodypump och sen ska jag flytta till pappa. Har inte bott där på snart två månader så de är verkligen dags nu!

Kalas

Gårdagen var kanoners! Hade bjudit hem en massa vänner på mat och vin och sen blev det krogen. Alla hamnade i den berömda matkoman men vi lyckades ladda om och köra gärnet på amba! Efterrätten blev succé, vitt chokladmousse med kokoslikör och vanlig chokladmousse, så sinnessjukt gott!
 
Någon gång under gårdagen fick min telefon däremot sig en rejäl kyss och nu sökt om tjänstledigt, en gång för alla. Touchen har pajat helt så idag blir de så illa tvunget en tur till tele2 för att prata om mina möjligheter, haha! Kanske var lika bra att de hände så att jag kommer iväg, lite synd bara att de hände igår då jag inte har någon koll på nytt folk jag mötte.

Birthdaygirl

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Tjoho, är dödstrött och ska krypa i säng snarast. Tänkte bara säga att jag haft en bra födelsedag med skönsång på morgonen, ett morgonbesök på systemet, fika på jobbet och massa räkor och aioli såhär på kvällskvisten. Idag fick det dessutom bli en vilodag från le gym. På återseende!
 
 

Baksidehäng

En morgonpromenad och frukost senare. Fastnade liksom här ute på baksidan i solen, underbart med en till sommardag!


Tröttis

Idag har varit en dag i trötthetens tecken, orkade knappt hålla ögonen öppna på jobbet! Lite utav ett under att jag orkade cykla hela vägen hem, i och för sig har jag inget val, haha! Antingen får jag gå med cykeln eller göra pinan kort och kötta gärnet hem, blir alltid de sista. Man kommer långt på vilja. I slutet av den värsta mördarbacken mötte jag en kvinna som log glatt och berättade hur duktig jag var, hihi, sög i mig de hon sa och trampade vidare med mjölksyran upp över öronen typ. Haha.
 
Väl hemma blev det lite mellanmål innan jag och pappa åkte till gymmet. Sliten som fan och kroppen protesterade hejvilt kan jag säga. Nu har jag lite huvudvärk och ont i halsen, så kan de gå när man pressar till max. Får se om de blir vila imorn eller träning, tror och hoppas att allt min kropp och knopp behöver är en god natts sömn!

Redmo, ett år äldre!

Inser att jag helt missat att slänga upp bilder från redmos 20års kalas! Kvinnan fyllde år och bjöd på mat, tårta och lite jäger! Alla blev kastrull med locket i höger hand och vi försökte smuggla med en bag in box med in på krogen i min bh... Ingen minns hur vi ens kom in på krogen men in kom vi, haha!


Nöjd

Tjofaderittan!
Ligger i sängen och inser till min förskräckelse att jag är hungrig igen! Herregud, spelar ju ingen roll att man tränar som en galen människa när man även äter som en, mahaha. Nä, har faktist skött mig exemplariskt såhär i början på veckan. Efter helgens och semesterns frossade fanns det i och för sig inga andra alternativ! Börjar så sakteliga återta min kroppsform, ge mig nån vecka eller två till så är jag på banan igen!
 
Idag blev det ett snabbt besök på gymmet, rev av två springturer på löpbandet och lite mage och axlar däremellan. Kände mig riktigt stark igår och de kändes bra även idag. Hoppas veckan fortsätter såhär!

Gymnastik

Sitter i soffan och nördar OS på tvn. Som bekant är jag en riktig sportfjolla och framförallt när de gäller mästerskap. Har kollat på gymnastiken sen jag kom hem från jobbet, blir alltid lika imponerad av hur sjukt starka både damerna och herrarna är! Det är ju inte dirket något fel på deras kroppskontroll heller... Själv kan man ju knappt stå på händerna eller hänga i en gren... Smidig som ett kylskåp, haha! Själv tänkte jag därför vara lite mindre graciös idag, får bli gymmet och ett pass bodypump. Har börjat få med mig pappa på lite pass utöver styrketräningen, sjukt nöjd över att slippa åka buss till gymmet. Både han och jag har insett vilken otroligt bra muskeluttålighetsträning det är med pump och dessutom är det roligt! Känns bra att växla ren styrketräning med pump och lite corepass.
 
Nä nu måste jag svida om, blir nog inte succé om jag skulle träna i stickad myströja och trosor, haha! Adjöss.
 
 
 

Slutkörd

Ligger i soffan och dör, helt slutkörd efter den här dagen! Imorse blev det som vanligt en morgonpromenad innan frukost. Hoppades ett tag att solen skulle titta fram ordentligt men så blev det inte så jag tog en cykeltur till farmor och farfar för att motionera lilla tjockisen till hund och sedan tvätta honom. Efter de åt jag pannkakor som om det inte fanns någon morgondag. Kändes fruktansvärt motigt att cykla hem sen i den matkoman, haha!
 
Hade först tänkt att åka bil med Thessan till gymmet men eftersom att hon skulle direkt till stallet sen och jag inte orkade sitta på bussen hem och löka så fick de bli cykeln igen. Hade redan lite lätt träningsvärk i benen och nu känner jag mig helt utmattad! Trodde nästan att jag skulle ramla av cykeln på vägen hem efter 60 minuter Body Pump men jag kom hem levande! Nu har jag tryckt i mig tonfisk med tomatsås och pasta, en av mina favoriter efter träningen då de går fort och innehåller bra grejer! Kokar först pasta, sen låter jag den va i durkslaget medans jag använder samma kastrull och häller i tonfisk, passerade tomater, organo, peppar och lite salt. Kittlar dödsskönt i kistan! 

Åland

Tjofaderittan, alive and kicking!
Var på Åland och röjde runt i nästan en vecka med thessan, och sara som var med första helgen. Var på festivalen två kvällar och såg Maskinen, Dead by april, Norlie & KKV och Magnus uggla. Det var sinnessjukt bra och vi toppade detta med tre kvällar på krogen som avslutade med burgare och pommes alla nätter! Haha! Som en boll kom jag tillbaks till Sverige!
 
Har under tiden på Åland även förkrökat och sovit i bilen en natt, sinnessjukt vad jag skrattade när jag vaknade med alla rutor stängda och syrebrist. Speciellt eftersom att jag när vi förkrökade nämnde att vi fan inte fick glömma att ta ner en ruta när vi skulle slagga! Jojo, de gick ju lysande! Den natten blev de även ett nattdopp efter krogen, haha! Har med andra ord haft en kanonvecka med mycket skratt och roligt bus!
 
 
 

RSS 2.0