-

Dagens kur mot sjuk hals och energibrist: En enorm talrik lasagne! Ville bara säga de...


Formstatus

Släpade mina stumma ben till gymmet och köttade ett rejält blandpass. Det är dom jag gillar mest på gymmet. Hela kroppen får lite stryk men det känns underbart när man är färdig! Körde mest ben och rygg men avslutade med lite armar och mage också! Gött mos. Nu har jag precis käkat middag, grillade kyckling ute på altanen i solen! Grillad kyckling är så satans gott alltså! Hade kunnat äta upp matlådan jag gjorde till imorn av bara farten!


Envis

Imorse bar det emot något fruktansvärt att ge sig ut på morgonrundan! Krigade mig dock ut eftersom att jag jobbar tidigt i veckan och då blir de inga promenader. Nu ligger jag i sängen, utsvulten och utmattad i väntan på att mitt ägg ska koka så att man kan få i sig lite frulle!


Vilodagen utan vila

Denna vilodag utan vila blev ju succé! Eller ja, det beror ju förstås på hur man ser det. Såhär framåt kvällen kunde jag inte hålla tillbaka träningsdjävulen inom mej, hehe. Antar att det var tårtan och sockerkicken som gjorde mig mer rastlös än vanligt. Nu får jag helt enkelt hålla tummarna för att den här löprundan på 5km inte kväver mig med snor imorn.

Tårtkalas



Har varit på tårtkalas idag mina vänner! Det var pappas tjej som fyllde 40 i veckan så nu har det ätits tårta och bullar i stora lass! Beach 2012 släng dig i väggen... Kom precis hem och laddar nu för en ordentlig hemmakväll, älskar att ha huset för mig själv! Mamma är ute med båten så är home alone hela helgen.

Har även bestämt mig för att skippa krogen i helgen. Nöjd med mig själv och mitt mogna resonemang. Ska försöka ta en tur till gymmet imorn istället, om kroppen tillåter. Känner mig jävligt sliten med förkylning så vi får väll se hur de blir med de! Nu när jag har sånt problem med förkylningar får jag helt enkelt försöka prioritera. Kan inte hålla på att bryta ner kroppen med både alkohol och träning. Nä, någon måtta får det vara! 

Morgonsol

Frukost ute på baksidan efter en morgonpromenad. Sitter i linne och det är superskönt! Underbara helg!


Totalt lugn

En havskräfta, räkor, aioli och en halv baguette senare. Så underbart gott, längtar till sena sommarkvällar med skaldjur och vin. Eller framförallt sommarkvällar med vin och trevligt sällskap! Så otroligt romantiserande men vafaan, det är ju lövely! Idag var det dessutom så ljuvligt väder att man inte kan bli annat än supersugen på sunshine! Mitt vinterbleka ansikte skulle helt klart må bra av lite färg! Nu väntar sängen, nätter som denna älskar jag att krypa under täcket. Känner att den tunga veckan har gjort avtryck och inatt ska denna slitna kropp få ordentlig vila. Godnatt gott folk!



I brist på framsteg

Har krigat som en galning idag på jobbet och känner mig helt slut! Tur att det är fredag imorgon må jag säga! Känner mig dock alldeles velig inför helgen. Vore skönt att bara ta de lugnt och träna men känner jag mig själv rätt blir de rock´n roll! De brukar liksom ha en tendens att sluta så när jag låter mig själv fatta beslut gällande mitt krogliv... Men sen har jag ju jävligt kul också!

De senaste dagarna har jag i alla fall fått lite gjort! Har till och börja med ställt mig i bostadskö och börjat leta lägenhet lite smått. Känns roligt att faktiskt börja se mig om på allvar. Hade jag vetat säkert att jag tänker fortsätta jobba en längre tid hade jag nog även sett på bostadsrätter men nu känns framtiden galet rörig så vi får väll se vad som händer! Tycker mest att det jobbigt att flytta mellan mamma och pappa när jag knappt umgås med dem ändå. Vore så himla härligt med något eget! Angående framtid går de upp och ner, ena stunden vill jag plugga, andra jobba. Ena studen vill jag plugga ditt och andra datt. Alltså, ingen aning om någonting! Där har ni mitt liv för tillfället.

Nu ska jag fortsätta klura!


Morgontur

PW innan frulle och nu jävlar är det dags att lägga i en högre växel för att hinna med bussen!


MVG-Barn och dess lögner

Tror ärligt talat att den här grabben är det enda vettiga jag fått ut av att titta in på kissies blogg! Sitter här för mig själv och skrattar högt, han har ju klockren humor!


Säkerhetsavstånd

Lugn dag idag på jobbet som resulterade i tidigare hemgång! Dessutom fick jag skjuts hela vägen hem av en kollega som hade vägarna förbi mej, gött!

Nu har jag precis kommit hem efter en pw-runda. Mamma bad så snällt om att få följa med att jag kunde inte säga nej! Egentligen föredrar jag att gå själv med musik i lurarna. Blir mer effektivtnärjag kan hålla riktigt högt tempo hela tiden. Mamma skyller på sina korta ben när hon håller sig på ett säkerhetsavstånd på dryga tio meter bakom mig. Haha, ska hon gå med mig får hon allt kämpa! Vi delade på oss en stund också så att jag fick provjogga skorna en bit, kändes helt okej. Tror de kan bli riktigt bra när dom har blivit ingådda ordentligt!

Mat, dusch och säng väntar. Godnatt! 


Grabben har talang!




Godmorgon

Hallå alla fina!
Igår velade jag en kort stund mellan krogen och godispåsen. Det hela slutade med en FET godispåse och tidig sänggång. Såhär i efterhand mår jag lite dåligt av allt godis, men är nöjd med att jag inte drog ut i alla fall. Känner mig lite sämre med förkylningen nu, det tär på krafterna med kvalmatcher. Kan föreställa mig hur risigt jag hade mått om jag druckit igår!! Jag har föresten svårt för de här med att planera mängden godis. Slutar alltid med att jag käkar resterna till frukost dagen efter, helt onödigt! Haha! Aja, nu när jag är under tillfriskning får jag väll äta lite (läs mkt) godis. Men imorgon är det ny vecka och nya tag! Som sagt, jag hoppas på att kunna inviga mina fräsiga löparskor under veckan!

Nu ska jag bege mig hem till pappa för att ordna undan lite jobb. Extrajobbar och hjälper honom med företagets papper mm och nu var det ett tag sen jag var där. Dessutom är det löning snart så måste ordna med de. Hoppas det inte tar hela dagen för mitt rum skulle utan tvekan behöva ett ansiktlyft eller flera... 


Tomhet

Jahaja. Till sist slutade finalen med förlust för vår del. Känner mig mest rätt tom faktiskt. Minns att jag var otroligt mycket mer besviken förra. Då kändes de verkligen hårt. Kanske beror de på ovissheten inför hösten. Vet inte vad som väntar så just nu känns det som att de bara är att släppa de. Ladda om och gå vidare helt enkelt och sen ta nya tag.

Jag lyckades i alla fall med min dirty voice. Nöjd över min egen insats med andra ord!

Kämparglöd

Första matchen är över och vi gjorde vårt jobb väl, vann, med andra ord! Nu är de en kort paus innan det drar igång igen. Det är så otrolig stämning här i hallen. Om man vill se bowling när den är som roligast så är det i Gullmars man ska vara! Nu, tagga om!


Elitseriekval!!

Övertaggad tjej - Check!
Ska ganska snart börja röra mig bort mot Gullmarsplan, det är nämligen där de gäller idag gott folk! Jag spelade förra kvalhelgen och idag är den andra och slutgiltiga omgången. Hammarby mot BK-Eva. Troligtvis kommer jag inte att spela idag, men eftersom att jag är med i kvaltruppen ska jag ha med mig all utrustning och vara redo! I vilket fall ska det bli sjukt kul idag, om de är något jag älskar så är det tävlingar. Självklart är det roligare att själv vara med och kunna påverka resultatet, men det blir inte alltid som man vill. Men om det är något Fia DY & DÄ (Den yngre & äldre;)) är bra på så är det att heja! Dagens individulla mål får helt enkelt bli att skrika mej till en dirty voice.

Just idag är jag stark.


TGIF!

Inser allt mer vilken sucker jag är för kvällsmål på temat: Kvarg med frukt, bär & nötter! Tur är väll de för man kan ju faktiskt trots allt falla för betydligt mindre nyttiga grejer!


Nya Löparskor

När jag ändå hade bilen i min makt tog jag en sväng till huddinge efter jobbet! Tanken var att skjutsa hem min fina Emma och sen titta in hos farmor och farfar och säga hej. Bjöd likt standard in mig själv på en mugg kaffe! Pratade mest utbildning och körkort, såklart! Fick ett fint kort med en liten slant i, som grattis till körkortet. Farmor tyckte att jag skulle handla något jag i vanliga fall kände var lite dyrt. Hon är bra fin hon min farmor! Begav mig till centrum och handlade nya löparskor som varit på "vill ha"-listan länge! Mina gamla är helt slut så detta var verkligen behövligt!

Rekommenderar verkligen att lägga lite mer pengar på just löparskor, i alla fall om man springer en del. Kvaliten, dämpningen och stödet blir såpass mycket bättre om man går upp en prisklass att det är värt de. Själv har jag dessutom lite utav ett par problemfötter om skorna inte är perfekta när jag springer. Får lätt dras med blåsor och domningar, men dessa nya pärlor känns ruggigt bra! Intersport har dessutom en "nöjd kund" garanti som gör att du kan springa i skorna i trettio dagar och sedan byta om de inte funkar för just dina fötter. Alltså, perfekt för en med lite struliga fötter! Nu vill jag bara bli frisk så att jag kan ge mej ut i spåret, såååå sugen! :)


Asics Gel-Kayano 18 - Women's


Morgonpanik

Min hjärna och kropp hade inte en tanke på att vakna imorse när klockan ringde kan jag tala om. När jag vaknade och tittade på klockan var det fem minuter tills jag brukar spurta till bussen om jag ska hinna. Kan säga att jag ändrade mina planer! Käkade frulle och klädde på mig i hyfsad lugn och ro. Sen blev de en PW till pappa i ösregnet. Begåvad som jag är skippade jag paraplyet, mkt bra beslut! Sen blev det i alla fall brumbrum till jobbet med bil. Morgonen var räddad med andra ord!


Hello Sexy!




Hämtat körkortet, känns fortfarande lite overkligt att hålla i de! :D

The founders of Scandinavia

Min favoritserie, alla kategorier:


Ont i hjärtat, varning för deep shit

Inne på femte dagen av vila här hemma. Börjar känna hur jag sakta men säkert frisknar till. Imorgon blir det jobb och jag ser verkligen fram emot att träffa mina kollegor på jobbet! Törstar efter mänsklig kontakt här hemma!

Denna vilande tid är såklart uttråkande och därför har jag på allvar letat lite bloggar att läsa utöver de vanliga. Halkade in på en blogg där en yngre tjej med en uppenbar ätstörning skriver om sina dagar. Jag blir rädd över de hon skriver, men vad som skrämmer mig ännu mer är hur andra tjejer som skriver om samma problem "peppar" detta sjuka och destruktiva förhållande till mat och träning. Så obehagligt att se hur de berömmer varandra när de klarat sig utan att äta något på en hel dag och dessutom tränat. Det är helt otroligt vilket självdestruktivt förhållande till sin kropp dessa tjejer och säkerligen många andra har. En del får kämpa hela livet med ett destruktivt beteende, medans andra har som tuffast i nedre tonåren när man är skör och lättpåverkad.

Jag talar absolut inte om att äta rätt och träna utan om självsvält, bokstavligt talat. För alla kan vi nog hålla med om att vi ibland känner oss obekväma i våra kroppar men vi slutar inte äta för de. Vi kanske ändrar vår livsstil och blir hälsosammare. Vi börjar träna och äta mindre godis, men vi slutar inte att äta. Det är de som skrämmer mig med dessa småtjejer.

Jag tänkte berätta lite om mitt eget förhållande till kropp, mat och träning när jag var yngre. Under min barndom har jag hållit på med alla möjliga sporter. Jag var otroligt aktiv, red, spelade fotboll, friidrottade och höll på med voltige. Jag fortsatte med ridningen tills för något år sedan och började även spela bowling i början på högstadiet. Jag har alltid älskat träning i olika former och gör fortfarande. Nu är det främst gym, löpning och bowling. När jag var liten var jag absolut inte kraftig på något sätt, ytterst normal. Jag var otroligt vältränad och muskulös. Men vad jag också var och fortfarande är - Kobent. Dvs. benen är inte riktigt raka utan knäna går ihop. Jag kommer aldrig att vara särskilt förtjust i de men jag avskydde de när jag var liten. Tyckte de fick mej att se "tjock ut", vilket jag absolut inte var, tvärt om!

Jag åkte tåg varje dag till skolan under grundskoleperioden eftersom att jag valde att gå i en musikskola som inte låg där jag bodde. Eftersom att jag började ungefär samma tider varje dag så var det många bekanta ansikten som tog mitt tåg varje dag. Jag minns att det var en kille jag tyckte var jättesöt och jag tror att han tyckte det samma om mej. För vi brukade se lite på varandra i smyg sådär som man gör. En dag på väg till träningen såg jag att han och några kompisar till honom satt på tåget. Han och hans kompisar satt en bit bort på tåget men det syntes tydligt att de pratade om mig och min tjejkompis och de framgick även outtalat att de tyckte vi var söta. När vi sedan reste oss för att gå av tåget hörde jag hur någon av killarna som inte förstod bättre kläckte ur sig "Men, hon är ju tjock". Varpå en av de andra sa "Men sluta, så kan du ju inte säga, hon kan ju bli ledsen". Jag visste direkt att de här inte var menat till min kompis som i princip bara var skinn och ben, de va menat till mig. Bara för att mina lår och knän gick ihop. Jag tog så OTROLIGT illa vid mig och kände mej verkligen tjock och ful, där och då. Trots att kommentaren med all säkerhet inte fälldes för att såra så hade den gjort just de, sårat. Att jag fortfarande kommer ihåg den här händelsen trots att de var mer sju år sedan förklarar hur djupt den satte sig i mig.

Man har ingen större koll på näringslära vid den där åldern och jag minns att jag försökte "banta" under en period. Perioden var ytterst kort men vad jag minns åt jag väldigt lite för att vara så aktiv som jag var. Förstår än idag inte hur jag orkade bry mig. Jag skulle inte säga att jag hade en ätstörning, snarare att mitt självförtroende verkligen fått sig en rejäl käftsmäll. Som jag sa, man är så lättmottaglig för kritik i den där ålder. Saker man idag skakar av sig kunde få en att gå och tänka negativa tankar och må dåligt i flera veckor.

Utöver denna obefintligt korta period anser jag mig ha ett väldigt sunt förhållande till både mat och träning! Jag älskar dessutom mat alldeles för mycket för att svälta mig själv! Dessutom vet jag hur otroligt skadligt det är! Nej, jag äter både mat och godsaker och så får det bannemej förbli. Men dessa tjejer fick mig verkligen att reflektera. Jag vill egentligen bara skriva en stärkande och kärleksfull kommentar till dem men vet att jag skulle framstå som en moralkärring i deras ögon. Tiden får helt enkelt ha sin gång och förhoppningsvis får de professionell hjälp så att de kan bli friska.

Kram


Frukostmänniska - Deluxe

Förstår mig inte på människor som inte käkar frulle! Utan min frukost är jag döende resten av dagen och inte särskilt ljuvlig att umgås med. Däremot känns de lite lätt omänskligt att jag orkar med att göra och äta frukost mina tidiga jobbveckor när jag åker hemifrån klockan fem! För innan de, gott folk, äter jag en ordentlig frukost, alltid. Vilket är helt sinnessjukt! Alltså, vid ungefär 04:20 står jag och kokar ägg, tinar frysta bär, skär upp en banan eller annan frukt och ordnar en knäckemacka med skinka och keso. För mig är det här nästan lite skrattretande. Men så tidigt på morgonen är man knappt vid medvetande så det är bara att köra på rutin. 


Mitt nya skrivbord

Skrattskrikgråter för mej själv och kan verkligen inte sluta! Att roa mej själv är något jag är jävligt bra på ibland! Under dagen har jag ju som sagt flyttat en massa bilder, då även passat på att ha en liten bildvisning för mig själv. Har nu gjort ett bildkollage till mitt skrivbord endast innehållande bilder av världsklass! Alla bilderna är från när jag och kicki va i puertorico och levde rövare! Det var hon, jag och alla norrmän. Oslagbara!
Enjoy!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Det här rekommenderar jag starkt! När jag får tag på hårddisken med mina äldre bilder ska jag tamejtusan göra flera bakgrunder som jag kan ha som bildspel! Fortsättning följer med andra ord!
Puss & Godnatt


Träningsuntz

For Helvede Lars Olav! Det är ju inte direkt så att man blir mindre träningssugen av att flytta över musik och ordna nya spellistor! Om det är något jag älskar så är det att sätta i lurarna och köra ett tungt pass på gymmet, eller ute i spåret. En del låtar är så förknippade med träning för mig att jag kör spinningpass i huvudet när jag hör dem. Lite lätt skadad, en underdrift i det här fallet antar jag. Oftast är det untzuntz som gäller vid träning men ibland när jag kör ett köttigt pass är det grymt med grisig metal!

Två listor med topp fem träningsfavoriter, en med lite äldre och en med lammkött! ;) 

Gamla:
Kanye West - Stronger
Basshunter - Saturday
Flo Rida ft. Ke$ha - Right Round (Benny Bennassi Remix Edit)
Sunblock ft. Sandy - Baby Baby
David Guetta ft. Fergie & LMFAO - Gettin' Over You

Lammkött
Swedish House Mafia - Greyhound
Chris Willis - Louder
Mohombi - Maraca
Lazee ft. Mohombi - Do It
LMFAO - Im Sexy And I Know It

Träna väl!


My precious

Beställde en ny dator i helgen. Trodde att den, om jag hade tur, skulle dyka upp till på fredag. Men företaget hade rallyfart på leveransen och my precious kom redan igårkväll! Halleluja! Detta innebär mina vänner att min aids-dator nu får lämna sin tjänst och gå i välbehövlig pension. Den får ingen avskedspresent... Den senaste tiden har den inte levt upp till mina krav eller förväntningar!

Sen igårkväll har jag alltså nördat loss med att installera, flytta över musikbibliotek, en del bilder och andra dokument till denna nya pärla. Tror jag fått med det mesta nu och det känns underbart! Äntligen har jag en fungerade dator!

Föresten så känns som att förkylningen har vänt och att jag sakta men säkert blir lite bättre. Håller tummarna för att det blir jobb på fredag, klarar inte av att bara ligga hemma och snora! Ogillar verkligen att vara hemma sjuk, så fruktansvärt tråkigt! Är dessutom sinnessjukt träningssugen som pricken över i:et, gaah! Satsar på att kicka igång träningen på måndag, vet ju hur det är när man inte tar det lugnt och mjukstartar så jag ska hålla mej från gymmet tills jag känner mig fit for fight igen!


Mäktigt

En av många anledningar till varför jag älskar den där bruden!


Soffhäng

Hallon, blåbär, kvarg och honung. Lite chai-te till de. Nu ska hängas i soffan!


Rutinerad sjukling

Inne på tredje dagen av isolation här hemma. Snorar, hostar och har mej. Man har helt klart haft bättre stunder i sitt liv! Kan ändå inte låta bli att se det från den ljusa sidan, har haft en ovanligt lång "friskperiod" med bra träningen sen senast. Mitt immunförsvar håller förhoppningsvis på att tagga till lite! Ett mesigt immunförsvar passar uppenbarligen inte en fighter som jag. Kan inte annat än hoppas!

Förra veckan pressade jag mej långt för att leverera. Det känns trots allt skönt att veta varför jag åkt på denna anabolaförkylning! Gick med en småförkylning hela veckan som jag visste skulle bryta ut, förr eller senare. Med frikort på vårdcentralen kan jag säga att man har rutin på det här med att vara krasslig. Känner min kropp allt för väl så att säga. På måndagen skrev jag teoriprovet för körkortet och i fredags hade jag min uppkörning, klarade båda på första försöket! Höll sen tummarna för att jag skulle klara mej igenom lördagen och vår första kvalhelg med hammarby bowlings A-damer. Gick väll nästan, efter första matchen sa både hjärna och kropp upp sig. Men vi vann, så jag slipper se tillbaka på de! Nya tag nästa kvalhelg helt enekelt!! Tävlingsdjävulen inom mej is on fire, som alltid.


Crazygirl is back!

Har kliat ett bra tag i fingrarna att få skriva av mej. Så, här är har ni mig! Lika skadad som alltid, om inte mer. Men å andra sidan, ärlig om det. Jag tänkte såhär va, att om jag börjar att presentera mej med den här bilden, förstår ni vad som väntar. På så sätt är ni förvarnade, jag tar inget ansvar och tar avstånd från allt. Och med det här som första inlägg kan efterföljande inte bli annat än succé! För om det är något jag vet är det att folk som har låga förväntningar alltid blir positivt överraskade.    


RSS 2.0